NoVy 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Styczeń Siemanko , mam na imię Patryk , mam 17 lat . Możecie mnie spotkać tylko na arenach , ponieważ przeważnie się tam rozgrzewam. Interesuje się street workout , jak na razie mam przerwę . Lubie grać w cs , a najlepsze to są dziarki . Pozdrawiam cała Administracje i Członków tego forum . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lavish 28 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Styczeń Witam, miłego grania na arenkach! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sarchez 41 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Styczeń Siema siema Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewel♡ 184 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Styczeń Eloooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przydupas 25 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Styczeń Hutsz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Comfti 58 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Styczeń Siema, siema zapraszam też na FFA ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Panic 66 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Styczeń Jako Jeden z Adminów Aren witamy na forum Globalelite.pl jaki na naszym serwerze A tak inaczej to Siema mordo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MARTIN ツ 40 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Styczeń Elo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasaSkilli 51 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Styczeń Cześć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidS 45 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Styczeń Witam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Doozleł 23 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Styczeń Heloł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Minik121 50 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Styczeń Siemka, siemka ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enzo 93 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Styczeń Siema Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szaman 12 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Styczeń Siemanko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SH4DY 106 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Styczeń Hi 1 Minik121 dodał reakcję do tej zawartości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubox 197 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Styczeń Kłaniam się serdecznie. Jak coś przeskrobiesz na arenach, będziesz miał ze mną do czynienia ^^. Do zobaczenia na serwerze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blyetu 109 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Styczeń Witam na serwerowni i zapraszam do gry na wszystkich serwerach sieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filip 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń Siemanko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 125 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Styczeń "Jak nie masz co robić, to kup VIPa na AWP, to do topki wbijesz pewnie xD" Dante wbija po godzinie: [VIP] NoVy (1120) zabija Dante (1280)... "Ja skądś znam ten nick..." My się tak zapoznaliśmy xD Polecam też pograć na FFA. Na AWP chyba już nie muszę namawiać xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NoVy 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Styczeń @Dante_PL na FFA i DD2 mam straszne lagi słaby pc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 125 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Styczeń Rozumiem, mam ten sam problem. Czasami brat daje pograć na pożądanym lapku, więc 20 a 220 fpsów robi różnicę xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cpt 19 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń Yo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach