Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'me'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • GLOBALELITE.PL
    • Informations
    • Forum
    • Recruitment
    • Contests and rewards
    • Promotion and information team
    • Say hello!
  • Our servers
    • #1 ▸ Hide and Seek – 188.68.252.62:27015 ◂
    • #2 ▸ Jail Break – 188.68.252.62:27016 ◂
    • #3 ▸ Only Mirage – 188.68.252.62:27017 ◂
    • #4 ▸ Only AWP – 188.68.252.62:27018 ◂
    • #5 ▸ Deathrun – 91.234.146.169:27015 ◂
    • #6 ▸ CodMod – 188.68.237.206:27015 ◂
    • #7 ▸ FFA – 91.234.146.169:27315 ◂
    • #8 ▸ TeamSpeak 3 – TS.GlobalElite.pl ◂
    • #9 ▸ Discord – discord.gg/NxdBTXB ◂
    • Server quotes
    • Music on globalelite servers
  • Counter-Strike: Global Offensive
    • Informations
    • Guide database
    • Item Trade Center
    • YouTube zone
    • Complete your team
    • Tournaments and LAN-partys
  • Technic zone
    • Troubles and propositions
    • SourceMod
    • SRCDS configuration
    • WWW
  • Graphics
    • Your works
    • Guides
    • Orders
  • Discussion forum
    • Hyde Park
    • YouTube
    • Multimedia
    • Gamer's corner
    • Sport
    • Automotive
    • Bazaar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Skype


Miejscowość


Kategoria


Zainteresowania


O sobie

Found 1 result

  1. Siema, znowu mam problem z kompem... w porównaniu do ostatniego razu wszystko normalnie chodzi oprócz jednej rzeczy którą jest Wifi. Używam wifi ze względu na brak możliwości pociągnięcia kabla. Problem jest dziwny i prawdo podobnie chodzi tu o sterownik którego nie mogę nigdzie znaleźć. Problemem wygląda tak że po odpaleniu komputera wifi działa normalnie przez pierwsze 5 minut a potem wszystko naglę znika. Nie chodzi tu o moje Wifi. Kiedy wchodzę w Menedżer Urządzeń przy karcie sieci wyskakuję błąd pod kodem 10 i treścią "Żądana operacja nie powiodła się" albo "Urządzenie nie istnieje". Nie jestem jakimś super specem od komputerów i nie wiem co zrobić ? . Próbowałem pobrać sterowniki ale nie było żadnych na windowsa 10. Po szóstym ponownym włączeniu komputera wifi nie pokazywało się w ogóle. Jest ikonka "Nie połączono - Brak dostępnych urządzeń". Jednak dziś po zaktualizowaniu sterowników do tych które były już na komputerze wifi znowu zaczęło działać i zdążyłem nawet pobrać cs'a ale po tym jak go odpaliłem znowu jestem w punkcie wyjścia. Jeżeli ktoś umie znaleźć te sterowniki opis sprzętu macie tutaj: Nazwa: wifi 8level pci Identyfikator sprzętu: PCI VEN_1814&DEV_5390&SUBSYS_53901814&REV_00
×