Tygryssek #ниѕ 12 Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 Twój wiek:13 Twój Nick: Tygryssek Nick oskarżonego: Avanth Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:1:521757214 Data: 08.05.2021 Mapa: seek_street_rework Opis: współpraca z ct, nie spełnianie celów mapy. Dowody: demko Link to post Share on other sites
Idzi 47 Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 (edited) Pisząc do mnie czemu dałem ci bana, użyłeś argumentu, że dostanę „degrada” za to że nie zbanowałem Chleba z kota i Avantha bo się team-owali z ct. Nie wiem też jak to było więc się nie wypowiem. Nie było mnie wtedy na serwerze więc jak miałem im dać bana ? Pozdro Edit: Poza tym miałeś złożyć skargę na mnie żebym dostał „degrada” xdd i odwołanie od bana ale chyba się rozmyśliłeś. Ach ta Polska młodzież same z nią problemy. Edited May 8, 2021 by Idzi 4 Link to post Share on other sites
Tygryssek #ниѕ 12 Posted May 8, 2021 Author Share Posted May 8, 2021 (edited) 36 minut temu, Idzi napisał: Pisząc do mnie czemu dałem ci bana, użyłeś argumentu, że dostanę „degrada” za to że nie zbanowałem Chleba z kota i Avantha Nie za to xD bo o tym nawet nie wspomniałem w tym co pisałem na pv. Ja chciałem żeby któryś z adminów zbadał tą sytuacje a nie żebyś mi pisał co ci pisałem na pv. Edited May 8, 2021 by Tygryssek #ниѕ Link to post Share on other sites
Tygryssek #ниѕ 12 Posted May 8, 2021 Author Share Posted May 8, 2021 36 minut temu, Idzi napisał: więc się nie wypowiem To po co to piszesz? Link to post Share on other sites
Idzi 47 Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 9 minut temu, Tygryssek #ниѕ napisał: To po co to piszesz? Bo złożyłeś skargę na Avantha a na Chleba nie choć na pv pisałeś mi że on też team-ował się z ct. Boisz się go? Link to post Share on other sites
Tygryssek #ниѕ 12 Posted May 8, 2021 Author Share Posted May 8, 2021 13 minut temu, Idzi napisał: 50 minut temu, Tygryssek #ниѕ napisał: To po co to piszesz? Bo złożyłeś skargę na Avantha a na Chleba nie choć na pv pisałeś mi że on też team-ował się z ct. Boisz się go? mam ss tej rozmowy i o niczym takim nie mówiłem, przeczytaj sobie jeszcze raz co pisałem I zakończmy ten temat. Bo z Skargi zrobiła się kłótnia jak chcesz się ze mną kłócić to na pv a nie na forum, gdzie może to zobaczyć dużo osób. A ja czekam aż w tej sprawie wypowie się @Rufus. Link to post Share on other sites
Insane[HNS] 165 Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 Po co składasz skargę , skoro jesteś permamentnie zbanowany na serwerze ? A tak na serio to chciałem Ci napisać żebyś wreszcie przestał pisać posta za postem ,bo jest to już któraś sytuacja z rzędu. Widzę ,że gonisz ludzi za ,że nie przestrzegają regulaminu a sam go nie przestrzegasz ani na forum ani na serwerze. 3 Link to post Share on other sites Cegiełki
Tygryssek #ниѕ 12 Posted May 8, 2021 Author Share Posted May 8, 2021 Czyli mam rozumieć, że nawet jeśli złamali regulamin to nie dostaną bana. OK? Link to post Share on other sites
lamaJ 9 Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 wtrące sie mimo że moje zdanie nie ma znaczenia ale podobno bylo tak ze ustalili na starcie rundy ze nie zabija zadnego ct, wiec wydaje mi sie ze nie ma w tym nic zlego bo nie popsuli nikomu gierki. co innego jakby tak powiedzieli a zabili kilka osob a czesc oszczedzili, wtedy mozna to uznac za teamowanie ale raczej chciali pewnie sobie na czilku pograc bez zabijania, pogadac czy coś teamowanie to chyba bardziej celowe oszczedzanie konkretnych osob albo wspolpraca ct i terro zeby tt moglo zabic kogos z pomoca ct jesli sie myle to sory ale chyba nie powinno byc bana za to ze pograli sobie na luzie bez zabijania 1 Link to post Share on other sites
Rufus[HNS] 630 Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 Może i współpracy nie było, ale cele mapy to cele mapy. Co prawda nie ma co za to banować, bo to nie ma sensu. Avanth zostanie/został ostrzeżony, żeby tak nie robił. 2 Link to post Share on other sites Cegiełki
Rufus[HNS] 630 Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 Link to post Share on other sites Cegiełki
Recommended Posts