Owner Dzagu 785 Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 Siemka, zrobiłem update hnsa - zmieniłem cmdrate na 64 - zmieniłem plugin na spadochron + dodałem modele - małe zmiany w konfigach, rate itd Dajcie znać jak teraz będzie 5 Link to post Share on other sites Cegiełki
Legenda Lisuuu 86 Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 -Nowy spadochron varuje gdy używa, więcej niż jedna osoba, czyli jak po staremu. -BH wchodzi za każdym skokiem, ale jak dla mnie to bardziej przyjemniej się gra na serwerze. Jedyny minus tego, że nie opłaca się biegać, za tym też idzie że większość serwera skacze na bh. Edit: -Kilku graczy mi przekazało że Stamina jest na 0.0, więc dlatego też tak bh wchodzi Na tych dwóch zdjęciach jest pokazane jak ponad 4 osoby mają spadochron włączony. 1 Link to post Share on other sites Cegiełki
Owner Dzagu 785 Posted May 14, 2021 Author Share Posted May 14, 2021 Ok, podmieniłem na stary. Zostawić takie ustawienia pod bh? 1 Link to post Share on other sites Cegiełki
Legenda Lisuuu 86 Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Ogólnie zdanie ekspertów są podzielone. Jednym się podoba, a drudzy to mówią, żeby przywrócić stare ustawienia. Mi osobiście podobają się takie zmiany. Link to post Share on other sites Cegiełki
Owner Dzagu 785 Posted May 14, 2021 Author Share Posted May 14, 2021 41 minut temu, Lisuuu napisał: Ogólnie zdanie ekspertów są podzielone. Jednym się podoba, a drudzy to mówią, żeby przywrócić stare ustawienia. Mi osobiście podobają się takie zmiany. Możesz sprawdzić spadochron na jb czy jest lepszy/gorszy? 1 Link to post Share on other sites Cegiełki
Legenda Lisuuu 86 Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Nie ma problemu, a z tym bh to prawię wszyscy powiedzieli, żeby zmniejszyć rate i zwiększyć staminę. 1 Link to post Share on other sites Cegiełki
Legenda Lisuuu 86 Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Wydaje mi się że dużo się nie różni od tego co teraz jest na serwerze, ale jakby się dało go ustawić tylko dla vipów (ten z jb) to będzie super! Jest opcja edytuj //Insane Link to post Share on other sites Cegiełki
Head Admin Dante 1,278 Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 Link to post Share on other sites Cegiełki
Recommended Posts