mihuhehe 0 Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 Cześć wszystkim! Sprawa jest taka, że zauważyłem spadki fps na serwerach WarmupServer. Ogólnie PC mam niezły całkiem i problemy nie występują podczas grania 5v5 itd, jednak jak wchodzę na serwer DM gdzie jest 25 osób + po zginięciu praktycznie od razu się odradzasz, to fpsy potrafią strasznie skakać, i jest to dość uciążliwe. Gdyby były nawet niższe, to spoko. Ale fps potrafia byc na normalnym poziomie, i na sekunde spac o jakies 100, co powoduje laga. Wydaje mi się, że to raczej wina czegoś w cfg, więc wrzucam go do załącznika. Ustawienia grafiki na niskie - średnie. 4:3 rozciągnięte, pełny ekran. Komendy startowe "-novid -freq 144 -refresh 144 -tickrate 128 -nojoy +mat_queue_mode 2 +r_dynamic 0". Testowałem z mat_queue_mode -1/1/2, i najlepiej jest na 2. Poniżej wrzucę tez osprzęt w pc : Procesor - AMD Ryzen 5 3600 Pamięć RAM - Kingston HyperX 16GB 3333mhz Karta graficzna - GeForce RTX 2070 Dysk twardy - Adata SX8200PNP 1TB SSD Płyta główna - MSI B450-A PRO MAX Proszę o pomoc mądre csowe głowy. Pozdrawiam! config.cfg 0 Quote Link to post Share on other sites
glowny 0 Posted September 13 Share Posted September 13 To na pewno nie wina hardware, może jakiś brak sterowników albo inny problem... 0 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts