Skocz do zawartości

BaSroS

Admin AWP
  • Zawartość

    96
  • Postów na shoutboxie

    153
  • Dotacje

    0.00 PLN 
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

  • Wygrane w rankingu

    7

Ostatnia wygrana BaSroS w dniu 21 Styczeń

Użytkownicy przyznają BaSroS punkty reputacji!

Media społecznościowe

1 obserwujący

O BaSroS

  • Tytuł
    Spamer z doświadczeniem

Kontakt

  • Płeć
    mężczyzna
  • Miejscowość
    Tak posiadam miejscowość
  • Kategoria
    Życie
  • Zainteresowania
    Życie
  • O sobie
    Żyje....jeszcze...chyba

Ostatnie wizyty

538 wyświetleń profilu
  1. BaSroS

    @RZK siemanko, pamiętaj tylko AWP
  2. BaSroS

    Kaczorrrr lecimy: + Aktywność + Wiek + Ogarnia giere i kultura jest + Dyplomata a nie konfliktowiec - SM (ale się nauczy spokojnie) Osobiście myślę że można dać szanse więc głos leci na TAK
  3. BaSroS

    Dobry Jezu a nasz panie....⚰️
  4. BaSroS

    Akropol
  5. BaSroS

    Siemanko pamiętaj że AWP najlepsze i będzie wszystko dobrze
  6. Od dnia: 09.02.2019 Do dnia: 15.02.2019 Powód: Problemy forum, administracyjne, personalne, ,rodzinne, etc.
  7. BaSroS

    Dostosuj się do wzoru:
  8. BaSroS

    Siemano Zapraszam serdecznie na AWP
  9. BaSroS

    Taki redaktor jak rufus to byłby dla serwerowni prawdziwy brylant w koronie Macedońskiej Pozdrawiam ~ BaSroS
  10. BaSroS

    Soryy ale wolę @Sadyba tak btw siema
  11. BaSroS

    Cya
  12. BaSroS

    AWP

    @Dante To jest prawda, ty tylko masz inne zdanie na ten temat
  13. BaSroS

    Mordeczko......
  14. BaSroS

    Ja znam wyborny przepis mój miły Pyszna zupa grzybowa: SKŁADNIKI: · 1 kg grzybów leśnych (NAJLEPIEJ MUCHOMOR SROMOTNIKOWY) · 2 l bulionu warzywnego · 200 ml śmietanki kremówki · 2 szalotki · 2 gałązki świeżego tymianku · 1 łyżka masła · 1 mały ząbek czosnku · sól, pieprz JAK PRZYGOTOWAC: · Grzyby pokrój w grubą kostkę (jeśli kapelusze są bardzo małe, zostaw je w całości). · Czosnek, szalotki, tymianek posiekaj drobno i przysmaż je na maśle. · Do przysmażonego czosnku, szalotki oraz tymianku dodaj grzyby i smaż przez kilka minut. · Do grzybów dodaj bulion, odlej odrobinę płynu, wymieszaj ze śmietanką i wlej całość z powrotem do zupy. Gotuj około 10–15 minut. · Zagotuj ponownie, dopraw do smaku solą i pieprzem. · Podawaj z makaronem, lanym ciastem lub grzankami. Pozdrawiam i smacznego ~ BaSroS
  15. BaSroS

    LED Morze / Ocean
×