Dzagu 747 Posted July 31, 2018 - aktualizacja sourcemod i metamod - aktualizacja pluginu na gangi - aktualizacja pluginu na dzwięki po rundzie - dodałem pluginy dla adminów, aktualnie admin w konsoli widzi kto wciska guziki na mapie, widzi czat obu timów, kto rzuca granat itd... - aktualizacja całego systemu jb - dodane emotki Spoiler XD EloHG1 Kappa1 LUL Wtf FeelsBadMan YYY PogChamp LULW Why Emotki bez 1 - dodana możliwość tworzenia wieżyczek, wchodzenia na siebie +3osoby - spolszczenie sporej części serwera, np zabawy itd - dodane nowe elementy w sklepie - dodany licznik fajek w HUD - dodane zwierzątka dla vipa !chicken - dodane komendy !pomoc !emotki !vip 1 Share this post Link to post Share on other sites
Unnamed 94 Posted July 31, 2018 Ważniejsze pytanie: Czy ta aktualizacja wejdzie jako nowa edycja, czy jednak jako zwykły dodatek? Mam na myśli reset fajek/gangów itp. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Ewel♡ 493 Posted July 31, 2018 15 minut temu, Unnamed napisał: Ważniejsze pytanie: Czy ta aktualizacja wejdzie jako nowa edycja, czy jednak jako zwykły dodatek? Mam na myśli reset fajek/gangów itp. Reset wszystkiego, oprócz czasu spędzonego na serwerze 0 Share this post Link to post Share on other sites
Unnamed 94 Posted July 31, 2018 Można na następny raz powiadomić na forum wszystkich o tym? Niektórzy zbierają przez kawał czasu, a koniec końców fajki przepadają. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Ewel♡ 493 Posted July 31, 2018 Godzinę temu, Unnamed napisał: Można na następny raz powiadomić na forum wszystkich o tym? Niektórzy zbierają przez kawał czasu, a koniec końców fajki przepadają. Chcieliśmy zresetować same gangi, bo się bugowaly, ale uznaliśmy, że lepiej będzie zrestartowac wszystko, sprawiedliwiej. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Dinożarł 55 Posted July 31, 2018 Widzenie czatów obu teamów ? Admin CT Nie do zbuntowania się bo będzie wdział np ktoś pisze bunt na chacie teamowym 0 Share this post Link to post Share on other sites
Ewel♡ 493 Posted July 31, 2018 2 minuty temu, Dinożarł napisał: Widzenie czatów obu teamów ? Admin CT Nie do zbuntowania się bo będzie wdział np ktoś pisze bunt na chacie teamowym Admin ma pilnować porządku, a nie się bawić takimi rzeczami. Rozważnie wybieram adminów, dlatego też liczę, że i oni podejdą do sprawy fair. Ta opcja ułatwi wiele spraw na serwerze. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Dzagu 747 Posted August 1, 2018 Macie jeszcze jakieś ciekawe propozycje co do serwera? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dinożarł 55 Posted August 3, 2018 W dniu 1.08.2018 o 01:09, Ewel♡ napisał: Admin ma pilnować porządku, a nie się bawić takimi rzeczami. Rozważnie wybieram adminów, dlatego też liczę, że i oni podejdą do sprawy fair. Ta opcja ułatwi wiele spraw na serwerze. Rozważnie ? a mnie na miejsce JOSHA nie przyjęli :C 0 Share this post Link to post Share on other sites
Ewel♡ 493 Posted August 3, 2018 6 minut temu, Dinożarł napisał: Rozważnie ? a mnie na miejsce JOSHA nie przyjęli :C Mam być do bólu szczera na forum? Nie chciej tego. 3 Share this post Link to post Share on other sites